BLVD CAFé

BLVD CAFé Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BLVD Café. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 21:01 Heerlijke kipsaté en snel bezorgd! Een ster aftrek omdat het al aardig lauw was en de portie patat was wat karig.
25 apr 2022 om 18:00 Super, iedere keer weer!
4 feb 2022 om 13:40 Ik heb in tijden niet zo'n troep gegeten. alles koud en smaakloos. en de prijs ervoor is uit de ruimte. Het beste deel was de mayonaise. ik raad het niet aan
18 nov 2021 om 17:11 Wraps zijn te duur voor wat het is. Friet ging wel. Bezorging redelijk. Rond de 35 minuten.
21 okt 2021 om 21:02 We hadden een klacht over een burger, hun opgebeld en werden super goed geholpen. Nieuwe burger gekregen incl taart! Super service!
20 sep 2021 om 14:31 Prima
26 aug 2021 om 20:03 Het spijt mij om te moeten vermelden dat het eten gewoon slecht was. Het vlees van de hamburger BLVD was gewoon nog rauw. Je kan aan de hamburger zien dat er niet veel zorg en kunde eraan is besteed. De rund saté was ook ver beneden het niveau. Jammer !!!
25 aug 2021 om 17:48 Tasty dishes from quality ingredients, eco-friendly packaging and fast delivery.
17 aug 2021 om 15:59 Ze waren op tijd, maar de burger was voor de prijs echt ondermaats en de sandwich droog en smaakloos. Voor de helft van de prijs had ik het wel begrepen
15 aug 2021 om 16:19 Lekkere salade op zich maar er zaten haren in
13 aug 2021 om 22:28 Supersnel bezorgd!! Eten prima.
9 aug 2021 om 19:58 Er zou salade bijzitten en twisterfries. Er was geen salade en er waren gewone frietjes meegegeven. Heel jammer voor dat bedrag